perjantai 18. huhtikuuta 2014

MINÄ EN OLE TEHNYT YHTÄÄN VELKAA!

Juuri tällä hetkellä joka ikinen suomalainen, vauvasta vaariin ja mummoon on velkaa vajaat 18 000 euroa. Suomen valtiolla on enemmän velkaa, kuin koskaan ennen, nimellismäärällä mitattuna. Ne poliitikot, jotka velkaantumisesta päättävät, eivät ole enää vastaamassa, kun velat on maksettava. Sillä aikaa kun luit tämän, noin minuutissa, Suomen velka kasvoi noin 12 400 eurolla.


Minä en ole ottanut, enkä halunnut, euroakaan velkaa, enkä aio maksaa centtiäkään teidän puupäiden möhläyksistä. Hoitakaa vippinne veks, että voin aloittaa duunit puhtaalta pöydältä. Minä haluaisin puhua elämisen laadusta, enkä höpö höpö "elintasosta" ja "hyvinvointivaltiosta", jossa asiat ovat päin helvettiä! Tuliko selväksi!

Elintasosi on lainaa. Suomen valtio ahmii velkaa ennätysmäärin pitääkseen sinut tyytyväisenä, koska sinä voit äänestää seuraavissa vaaleissa. Hallitus ja oppositio kuvittelevat, että sinä haluat kaiken tässä ja nyt, etkä välitä huomisesta.

Kun valtio tuhlaa yli varojensa, sitä kutsutaan kauniisti elvytykseksi. Suomen velkaa lyhentävät – jos pystyvät – tulevat sukupolvet, koska ne eivät voi äänestää seuraavissa vaaleissa. Heiltä ei ole kysytty mitään. Jokainen suomalainen saa syntyessään 274 euron arvoisen äitiyspakkauksen ja noin 17 000 euroa valtion velkaa – ja kotikunnan velat siihen päälle. Fiksua ja vastuullista?
http://velkakello.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti