tiistai 2. huhtikuuta 2013

NAPPULA KATAISEN ÄLYNVÄLÄYS!

MIELIPIDE

Taas tuo suurpääoman juoksupoika Katainen väläytti oikein television uutisvälähdyksessä nykäsmäisen lohkaisun "verouudistuksesta." Sanoohan se nyt järkikin, ettei alaikäisestä ole yhteisten asioiden hoitajaksi. Poikaa viedään kirjaimellisesti kuin pässiä narussa. Toistan edelleen, ettei meillä ole ikinä ollut näin säälittävää hallitusta, eikä sen puoleen eduskuntaakaan.

Voi jumalation. Tämä poika ei ole kyllä itsekseen keksinyt tätä veromallia. Varsinainen Silvio. Täyden katastrofin kärkimies.

Osinkoverorukkauksesta Jyrki-Boy näin:
"Aloittelevat yritykset maksavat enemmän veroa, ja niinhän se on, että joku aina häviää ja joku voittaa näissä pippaloissa. Ei voi kaikkia miellyttää."
Henkilökohtaisesti olen nyt vahvasti sitä mieltä, että tuo nulikka on pistettävä holhouksen alle, ennen kuin me kaikki asumme jossakin syrjäkylän torpassa. Ihan hirvittää seurata tuota touhua.
Sitten tuo elinkeinoelämän Risto E.J. Penttilä horisee, lobbaa ja komppaa vieressä. Penttilän mukaan viennin pitää vetää, työn tulla palkitsevaksi ja omistamisen kannattavaksi.
Ei tuo muutaman prosentin yhteisöveron alennus kesää yrittäjälle tee, jos muuten kupataan kuin naapurin ukkoa. Kaikille on täysin selvää, että koko aparaatti on muutaman tuhannen ihmisen asialla.
Pakko ihmetellä, että kuka happopää heille näitä  mielipiteitä kirjoittaa?
Ja oppositio piipittää jaloissa. Ehdotan yleislakkoa. Viimeistään silloin voidaan siivota pöytä.
Ihan tässä jäyhä fennoskandikin hermostuu tuohon paskanjauhantaan ja tyhjän hieromiseen.
                                                   ***************
Ja nyt kaksikko Tuomioja-Hautala ovat päässeet livahtamaan Addis Abebaan. Saa nähdä minkälaisia rahareikiä sieltä Afrikan sarvesta keksitään suomalaisten veronmaksajien piikkiin "kehitysyhteistyön" verukkeella. Pussillista kirppujakin on helpompi vahtia. Passit pois koko sakilta ennenkuin tulee lisää damagea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti