tiistai 19. maaliskuuta 2013

Rva OIKEUSMINISTERI

Koventakaa välittömästi raiskauksesta ja lapseen kohdistuvasta haureudenteosta annettavia tuomiota vähintäänkin yhtä koviksi kuin taposta annettavat ehdottomat vankeusrangaistukset. Ja erityisen törkeissä ja jatketuissa tapauksissa yhtä kovia kuin murhasta.



Oikeusoppineena teidän täytyy käsittää, että nykyiset puolivillaiset tuomiot sotivat kansan oikeuskäsitystä vastaan. Raiskatun tai pedofilian uhrin elämä on tuhottu ja trauma jatkuu läpi elämän. Tämä ei koske vain uhria. Myös hänen läheisensä kärsivät. On täysin käsittämätöntä, ettei ministeriönne tee asian eteen mitään. Tosiasia on, ettei pedofiili parane koskaan, eikä raiskaaja paranna tapojaan. Ottakaa tuomiomallia Intiasta, jossa näiltä kusipäiltä otetaan nirri pois. Tuomioiden rukkaaminen on pieni asia teille, mutta iso asia yleisen oikeustajun kannalta. Te olette sen velkaa äänestäjillenne. Ja vasta silloin palkkanne ansainnut.
Omalta osaltani olen vakuuttunut, että eduskunta hyväksyy lakimuutoksen ja presidentti allekirjoittaa sen. Tässä tapauksessa te jäisitte historiaan tämän munattoman hallituksen "ainoana jätkänä."


Anna-Maja Kristina Henriksson (Anna-Maija) (o.s. Forss, s. 7. tammikuuta 1964 Pietarsaari), on pankkijuristi, poliitikko, RKP:n kansanedustaja ja Suomen oikeusministeri vuodesta 2011. Hän on kotoisin Pietarsaaresta. Hänet valittiin eduskuntaan Vaasan vaalipiiristä vuoden 2007 vaaleissa 4 600 äänellä ja uudestaan kevään 2011 vaaleissa 8 392 äänellä.
Vuosina 2003–2004 Henriksson työskenteli 2. valtionvarainministerin Ulla-Maj Wideroosin erityisavustajana. Henriksson on opiskellut oikeustiedettä Helsingin yliopistossa. Hän on suorittanut oikeustieteen kandidaatin tutkinnon vuonna 1987 ja saanut varatuomarin arvon 1989. Kotikaupungissaan Pietarsaaressa Henriksson on toiminut kaupunginhallituksen puheenjohtajana vuosina 2001−2008 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuodesta 2009. Valtuuston jäsenenä hän on ollut vuodesta 1997.
Kevään 2011 hallitusneuvotteluissa Henriksson edusti RKP:ta harmaan talouden työryhmässä. Puolue vastusti talousrikosten rangaistusten koventamista ja esitti työryhmän muistiosta poistettavaksi kohtia, joissa viranomaisten välistä tiedonsaantia olisi vaadittu parannettavaksi ja pankkeja olisi velvoitettu selvittämään sijoittajien henkilöllisyys. Helsingin Sanomat piti RKP:n toimia harmaan talouden kitkemisen vesittämisenä, vaikkakin puolue sanoikin pitävän talousrikollisuuden torjuntaa tärkeänä. Harmaan talouden tutkija Markku Hirvosen mielestä RKP:n kannat johtuivat puolueen taustavaikuttajista, kuten suursijoittajista. Voima-lehden mukaan Henriksson kuitenkin luovutti neuvotteluvallan kriittisissä kysymyksissä liikemies Peter Storsjölle. Henrikssonin mukaan asiassa pitää ottaa huomioon naapurimaiden järjestelmät ja hallitusneuvotteluiden aikana "työ oli keskeneräinen"
Huhtikuussa 2012 Henriksson ilmoitti pyrkivänsä puolueen puheenjohtajaksi väistyvän Stefan Wallinin jälkeen. Hän kuitenkin hävisi puoluekokouksen äänestyksessä europarlamentaarikko Carl Haglundille äänin 144–106.

Lähde: Wkipedia

FAKTA: Journal of Psychiatry Researchissa vuonna 2007 julkaistun tutkimuksen mukaan pedofilia saattaa olla yhteydessä aivojen niin sanotun valkoisen aineen vajaukseen. Valkoinen aine helpottaa hermoimpulssien liikennettä, ja sen puute johtaa oletettavasti siihen, että pedofiileillä yhteydet seksuaalista kiihottumista käsittelevien aivoalueiden välillä ovat puutteelliset. Näin pedofiilit eivät erottaisi sopimatonta seksuaalikohdetta soveliaasta. Pedofilialla on havaittu yhteys matalaan älykkyysosamäärään, mikä myös viittaa siihen, että se olisi yhteydessä aivojen kehitykseen. Tämä ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että lapsuudessa koettu hyväksikäyttö on vaikuttanut haitallisesti pedofiilien aivojen kehitykseen.

http://www.adressit.com/pedofilia

http://vesahack.puheenvuoro.uusisuomi.fi/58732-pitaisiko-pedofiilien-tuomioiden-olla-julkisia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti