maanantai 2. heinäkuuta 2018

RÖH, RÖH JA VIELÄ KERRAN RÖH!

Meikäläinen ei vähästä hätkähdä, mutta vieläkin hävettää tämä HS. pohjanoteeraus. Jumalauta, kun tällainen lilliputtimaa ja etäinen Euroopan reservaatti saa tällaisen kunnian, että planeetan kiistellyimmät hahmot kohtaavat, sipaisevat kampaviinerikahvit, paiskaavat kättä kameroiden edessä. Ja samalla tuo poliittisesti rämettynyt hyväveli-pläntti saa maailmanlaajuista näkyvyyttä. 

Yleensä pressan mukana liikkuu myös kauppamiehiä ja heille kyllä voi kertoa asiallisesti, että hornet kaupat menivät munilleen, mutta amerikkailaiset hoitaisivat nyt lupaamansa vastaostot. Tässä on samalla koetinkivi hallitukselle. Pystyykö se tekemään muuta, kuin ryöstämään omaa kansaansa Tuo hesarin kuva on mitä räikeintä ja anteeksiantamatonta herjausta. Toivottavasti jengi lopettaa koko aviisin tilauksen.


Politiikan ja poliitikkojen kommentointi karikatyyreillä ja pilapiirroksilla on saamassa lupaavaa jatkoa perinteelleen. Suomen karikatyristien ja pilapiirtäjien killan Grafia ry:n valtakunnalliseen nuorten piirtäjien kilpailuun tuli miltei 600 piirrosta, joissa politiikan nykymenosta tehdään viiltävääkin analyysiä. Karikaryyrien voittajateokseksi nousi Samu Hautamänen teos ulkoministeri Timo Soinista.

HÄPEÄ! SHAME ON...

Suomen suurimman lehden mielipide Yhdysvaltain presidentistä.

Heksingin Sanomien päätoimittajan, Kaijus Niemen, tulisi erota välittömästi. Tällaista ja näin törkeää loanheittoa ei voi hyväksyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti