tiistai 24. heinäkuuta 2018

PERRRKELE! KUVIA SUOMESTA! OSA II

Kollegani Jari Pekkanen kertoi tänään, että oli nähnyt suomalaisäidin lapsineen Myllypuron leipäjonossa. Jarin vaivihkainen auttaminen sykähdytti! Kylmä totuus on, että suomalaiselle verellä lunastettu isänmaa voi olla pelkkä helvetti! Sadattuhannet suomalaiset elävät kurimuksessa jo entuudestaan ja nyt valtiovalta uhkailee vielä sanktioilla! Mutta miten menee Suomeen tulleilla ns. moniosaajilla? Suomen kasvot ulkomailla ovat kullankiiltävät. Ja se on tiedostettu laajalti maailmalla. Suomi on mamujen satumaa, missä vaurautta ja hyvinvointia jaetaan suorastaan holtittoman avokätisesti. Ettei vain saada hankalaa mainetta, ja ettei Suomen panos humanitäärisyyden rintamalla saa tahraa.
Tässä muutama todellinen esimerkki maumujen "huonosta" kohtelusta. Ja nyt ei ole kyse yksittäistapauksesta!

 Viimeisen päälle kalustettu olohuone. Kalusteet 4 kk. uuden karheat. Kaarevat televisiot, Mielen pesutornit, kaikki mahdolliset pelit ja pensselit asunnossa. Ilmeisesti tämä ei ollut miellyttänyt sittenkään asukasta ja kaikki oli vain jätetty ja asukas on "nostanut kytkintä!"  Kalusteita ei saa kierrätykseen, vaan ne menevät SATON alihankintafirmojen kautta KAATOPAIKALLE!



Kysymykseni Suomen päättäjille on, että millä helvetillä toimeentulotuella elävä voi saada pankista 50000€ lainaa, jolla ostaa ökyauto Jaguar?  Pankista haettu 11 000 euron vuosituloilla lainaa mm. 30 000 euroa! (Maistraatin paperista käy ilmi, ettei kyseisellä ihmisellä ole muuta osoitetta kuin poste restante) Asunto on hylätty ja jäämistössä on niputtain Sosiaaliviraston ja Kelan rahanhakulomakkeita. Kaikki maksut tietenkin jääneet hoitamatta ja autosta ei ole jälkeäkään. 
Vertailuna tämä, ettei esimerkksi suomalainen saa edes sosiaalista lainaa vaikka olisi hiussuortuvaa myöten pulassa ja ilman omaa syytään. (Vakituinen työsuhde päättynyt, lapsia elätettävänä, vuokrat ynnä muut elinkustannukset niskassa ja pätkätyöt satunnaisia. Ja niistäkin pennosista pitää vääntää Kelan kanssa kättä, ettei kurjuus vahingossakaan loppuisi)




Ja kuten tunnettua nirsoudella ei ole rajoja, jos pääsee valittamaan. Tässä ROSKIIN menevä monen sadan euron uuden karhea fillari. Valtio eli me veronmaksajat ostamme auliisti tilalle uuden, koska eihän lapsi hyvänen aika voi viedä pyörää korjaamolle! Mitä ne naapuritkin ajattelevat!


Tässä jokunen vuosi sitten Keski-Suomessa oli melkoinen jääkaapi-show! Kun kävi ilmi, että vanhoissa kaapeissa oli säilytetty sianlihaa, tilalle hankittiin uudenkarheat. Kyseessä ei ollut yksi tai kaksi kaappia, vaan kymmenittäin.
Ja edelleen jokunen vuosi sitten somalinuoret parveilivat Ruoholahden metroaseman liepeillä ja pilkkasivat kovaäänisesti kantaväestöä kehuskelemalla, että meillä on paljon paremmat kodit kuin teillä! Poliisi ja järjestysmiehet häätivät häiriköt pois päivittäin.
Ja kuten todettu nämä eivät ole yksittäistapauksia! Tätä tapahtuu isossa mittakaavassa ja joka päivä suomalainen avaa kukkaronsa nyörit! Ja kärsii itse!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti